PAINEILMALAITTEIDEN MYYNTI

Meidän myyntifilosofiamme paineilmalaitteissa on ”oikea kone oikeaan paikkaan”. Pitkän kokemuksen tuomalla varmuudella autamme sinua valitsemaan oikein mitoitetun koneen tai järjestelmän jokaiseen käyttökohteeseen ja tarkoitukseen. Tehokas ja oikein mitoitettu järjestelmä tuo sinulle säästöä paineilman kustannuksissa ja on lisäksi ympäristöystävällinen käyttää. Myymme ainoastaan kestäviä ja hyväksi havaittuja tuotteita, joiden laatuun itsekin luotamme.

Olemme valtuutettu laadukkaiden Kaeser paineilmajärjestelmien myynti- ja huoltoliike. Tutustu Kaeser -paineilmatuotteisiin tarkemmin tästä

PAINEILMAJÄRJESTELMIEN SUUNNITTELU

Meiltä saat paineilmaputkistojen suunnittelua juuri sinun tarpeisiisi ja käyttämääsi tekniikkaan sovellettuna. Tarjoamme myös pitkään kokemukseemme nojaavaa asiantuntija-apua erilaisten paineilmajärjestelmien projektinhallintaan. Olemme mielellämme mukana projektien paineilmaratkaisujen suunnittelussa alusta asti ja autamme valitsemaan oikeat laitteet ja oikean tekniikan erilaisiin kohteisiin. Oikein suunniteltu järjestelmä on kaikkien etu ja säästää kuluja projektin myöhemmissä vaiheissa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy meiltä apua paineilmajärjestelmiesi suunnitteluun!

VARAOSAT JA HUOLTO

Meiltä saat huollot ja varaosat kaikkiin merkkeihin vuosien kokemuksella. Paineilmatekniikka on meille tuttua, joten voit luottaa siihen että huoltomme pitää järjestelmänne kunnossa vuodesta toiseen. Teemme huollon yhteydessä myös aktiivista mittausta jotta järjestelmänne toimivat varmasti mahdollisimman energiatehokkaasti ja ekologisesti.

Meiltä saat tietysti myö kaikki paineilmatekniikan tarvitsemat varaosat nopeasti ja kätevästi. Tarjoamme ainoastaan laadukkaitta ja luotettavia teollisuustasoisia osia, joihin itsekin luotamme huoltotöissämme. Lisäksi valtuutettuna Kaeser jälleenmyyjänä tarjoamme ainoana alueellamme Kaeserin huippulaadukkaat alkuperäisosat.

ITÄPAINE OY

Paineilmalaitteet, painesäiliöasennukset, kompressorit, paineilmalaitehuolto, hitsaus

Y-tunnus 2709619-6

Harila 6
83460 Harinjärvi

Puh: 013-222 330
0500 190 465
Fax: 013-222 330

pasi.kettunen@itapaine.fi
tilausvahvistukset@itapaine.fi

VALIKKO

Ideaomena oy